dijous, 2 de juny del 2011

LES RAMBLES: Casa - Canaletes

El primer dia Dijous 2 de juny vam començar el crèdit de síntesi per Barcelona. Vam quedar a las 7:45 a la parada pont d’Esplugues, per agafar el tram fins Palau reial i després el metro fins a Catalunya.
Un cop vam baixar del metro, vam anar direcció Canaletes que es on havíem quedat amb els professors. Allà ens van donar el vist bo i vam començar la ruta. 
A mesura que anàvem baixant ens vam adonar que la rambla estava formada per diferents trams: La primera s’anomenava la Rambla de Canaletes ja que allà es troba la mítica font de Canaletes; el segon tram Rambla dels estudis perquè hi ha un edifici que s'anomena "Estudi General"; el tercer Rambla de les flors, ja que es l’únic lloc de les rambles on hi ha diverses parades on es venen tot tipus de flors; el quart la rambla dels caputxins; i per últim la Rambla de Santa Mónica que consta de la parroquia de Santa Mónica. Teniem curiositat per saber la llargària de las Rambles, llavors ens vam informar i vam descobrir que mesura 1.200 metres.
Encara que el temps no afavoria la nostra ruta algunes estàtues no van poder resistir-se a anar-hi. Aquestes figures són estàtues humanes que es guanyen diners fent-se fotos amb els turistes. La majoria tenen un doble treball i ho fan com a afició. Hi ha de tot tipus, et pots trobar des de un guerrer fins a una noia recoberta de flors. La estàtua que mes ens va cridar l’atenció estava al costat de la Font de Caneletes, molt coneguda pels aficionats del Barça, per anar-hi a celebrar les seves victòries. La dita popular d’aquesta font diu: “Si beus aigua de la font de caneletes sempre més sereu uns enamorats de Barcelona i per lluny que us en aneu, sempre tornareu”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada