divendres, 10 de juny del 2011


- Bon dia, estem fent un treball de final de curs, i ens han manat fer una entrevista a una persona acampada a Plaça Catalunya. Li importa que el grabem mentre li fem unes preguntes?
No.
- Perquè estàs aquí?
Pues una mica per reclamar un canvi en el poder que hi ha avui en dia no? Que tot es capitalisme, que tot ho manipulen els bancs, els polítics, i bueno, s'ha de canviar una mica tot això no?
- Com es va enterar de la convocatòria?
Ja feia temps que s'estava convocant a la gent, i desde la plataforma "Democràcia real ya", ja feia temps, vaja. I llavors, un dia, després de la manifestació vam vindre aquí, i ja esta.
- Participa en alguna comissió?
Sí, en dues. A la comissió de contingut dels drets dels Animals, i a la de Diversitat Sexual i de Gèneres.
- Vas viure el desallotjament de la setmana passada? Què et va semblar?
Sí, aquí dins. Sincerament, una falta de respecte a la gent que estem aquí, passant fred, lluitant pels drets de tothom, perquè al cap i a la fi també lluitem pels drets dels mossos, així que una falta de respecte.
- Quines solucions proposes pel futur?
Pues que sigui el poble qui decideixi mitjançant referendums, una miqueta una democràcia que es el que vol el poble. No tot impostat, que és una dictadura dels bancs i dels polítics. Si vols estudiar, paga, si vols segons quines coses, paga. Saps? I son coses que no sé, no estan bé.
- Com creus que acabarà la protesta?
Això va per llarg. Plaça Catalunya potser no té per llarg, pero el moviment sí. Cada cop hi ha més gent que s'hi afegeix, gent de totes les edats.
- Com va el tema de l'organització? Com us ho feu per dormir, menjar, lavabos...?
Cada comissió s'encarrega una mica de tot, costa, perquè som moltes persones, i és dificl portar un lloc on hi ha tanta gent, amb diferents opinions, i bueno, doncs, dintre del que cap, està genial, és como una petitta ciutat dins un altre.
Moltes gràcies per respondre aquestes preguntes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada