dijous, 9 de juny del 2011

ANÈCDOTES


El primer dia totes nosaltres caminàvem per les Rambles esperançades de poder fer amb èxit les nostres entrevistes als estrangers, però com no?! Tenim tanta bona sort degut a que tothom que ens trovàvem feia escasos dos minuts que habien baixat del creuer, per tant, no habien visitat quasi res i no podiem entrevistar-los.






Perquè, perquè tot es tan car en aquest món?! Al finalitzar les Rambles direcció al Maremagnum ens vam topar amb l'estàtua de Colom, ens vam endinssar al punt d'informació esperant-nos un preu reduit per pujar i poder gaudir de les bones vistes però... Ens vam emportar una bona desilusió! I com no hi vam pujar, ens vam conformar amb imitar-lo.

Què no et trobes a Barcelona?! El que busquis ho trobarás, fins la persona més extranya del món... fins un gat que ens va robar el nostre cor, el petit Sammi, així és com el vam anomenar. Ens el vam trobar penjant d'un arbre, sort que diuen que tenen set vides!!

I sort que som unes noies deportistes, perquè sinò amb tot el que vam arribar a tragar haguessim engreixat milions de tones: Entre coca-coles a preu d'or, hamburgueses d'un euro per esmorzar i unes altres de més grans per dinar,entrepans d'un metre de llargària, d'altres d'axafats però tot s'ha de dir molt bons que en repetiria dos i més cops...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada